“SALONUL DE PICTURA ARTE MICI” – ediţia a patra 2013

116

SALONUL DE PICTURA ARTE MICI” – ediţia a patra

 

                                   REGULAMENT DE PARTICIPARE

 

                Salonului de Pictură ,,ARTE MICI” ( eveniment clandestin de formă, pată şi culoare) este organizată de POLIŢIA MUNICIPIULUI MOTRU, PRIMARIA MUNICIPIULUI MOTRU, CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR MOTRU , Cotidianul ,,GORJEANUL”și Cotidianul  “ GAZETA DE MÂINE (spaţiu liber pentru curajul românilor de pretutindeni) “, urmând ca până la 24 martie 2013, când are loc ceremonia de premiere, să se alăture organizatorilor şi alte persoane sau parteneri media care prin gestul lor să poată bucura mai mulți artişti

              

lucrare de EDUARD ANDREI CHITULESCU
lucrare de EDUARD ANDREI CHITULESCU

Ca și celelalte ediții, cea din anul 2013 urmărește promovarea și susținerea artiștilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 15 ani, fiind organizată pe trei grupe (3-6 ani, 7-10 ani și 11-15 ani ) numai pentru secțiunea PICTURĂ ( acuarelă, tempera,guașe,acrylic,ulei și tehnică mixtă)

                Orice temă și tehnică este admisă, pentru a putea permite fiecărui artișt să aleagă acel sector al creației care îl reprezintă cel mai bine. Se recomandă ca artiştii să prezinte câte două lucrări (dimensiune minimă 29×20 cm ), pentru a permite juriului o judecată cât mai obiectivă în acordarea premiilor.

                Lucrările vor fi expediate direct sau prin poştă în ambalaje corespunzătoare, până la data de 10 martie 2012 (data poştei) pe următoarea adresă:

POLITIA MUNICIPIULUI MOTRU

strada Tineretului, nr.2, municipiul Motru, județul Gorj

cu mențiunea <PENTRU SALONUL DE PICTURA ,,ARTE MICI”>

              

                  Pe spatele fiecărei lucrării se va scrie:

 – numele artistului

 – vârsta ( data nașterii )

 – titlul lucrării

 – tehnica

 – dimensiunile

 – anul de realizare

 – numărul de telefon  sau  adresa de e-mail, pentru contact.

 – adresa unde locuieste

             Aceasta ediție este deschisă artiștilor români de pretutindeni şi din Republica Moldova.

             Pentru artiștii din diasporă și Republica Moldova, pentru scurtarea timpului, lucrările pot fi trimise în format digital  pe adresa de e-mail artemici@yahoo.com  sau pot pot fi postate pe peretele profilului de Facebook Arte Mici , (purtând aceleași însemnări :  numele artistului , vârsta ( data nașterii ), titlul lucrării, tehnica, dimensiunile, anul de realizare,  adresa de e-mail – <obligatoriu>, adresa unde locuieste , urmând ca ulterior, de comun acord cu organizatorii, sa fie expediate direct sau prin posta, în ambalaje corespunzătoare, pe aceeasi adresa.

       Membrii juriului vor examina, on-line, lucrările participanților și vor desemna câștigătorii.     

      

Ana Maria florentina MODAN
Ana Maria florentina MODAN

SAM_0867

Lucrările vor fi expuse de organizatori pe blogul ARTE MICI    (http://artemici.wordpress.com),  ori pe pagina de Facebook Arte Mici sau peretele profilului de Facebook Arte Mici.

       Ceremonia de premiere va avea loc de Ziua Poliției Române, în municipiul Motru, județul Gorj.

      Se vor acorda câte trei premii pentru fiecare categorie de vârstă, alte premii speciale și ,,MARELE PREMIU ARTE MICI”, constând în rechizite pentru desen și pictură.

       Organizatorii vor contacta fiecare artist câștigător în parte telefonic sau pe adresa de e-mail.

      Lucrările acestui salon nu se restituie. Organizatorii îşi rezervă dreptul la fotografierea şi imprimarea fotografiilor după lucrări în vederea publicării sau în orice alt scop.Prin înscrierea la acest salon se consideră că sunt acceptate condițiilor prezente în acest regulament.

      Membrii juriului : Pavel Șușară (Bucureşti, România), Gheorghe Plăveţi (Târgu-Jiu,România), Florin Stoiciu (Bucureşti, România), Ana Daria Ionescu Haidău (Târgu-Jiu,România) , Jean-Charles Bernard ( Baugé, Franţa),  Alexandra Maciac (Veneţia, Italia), şi Florin Preda-Dochinoiu (Motru, România).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.