AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE LA SALONUL DE PICTURĂ ,,ARTE MICI” 2016

84

SALONUL DE PICTURĂ ARTE MICI” – ediția a VII-a 2016

SALONUL DE PICTURĂ ARTE MICI (eveniment clandestin de formă, pată și culoare) este organizat de Florin Preda-Dochinoiu, PRIMĂRIA MUNICIPIULUI MOTRU, CASA DE CULTURĂ A MUNICIPIULUI MOTRU, UNIUNEA ARTIȘTILOR PLASTICI MOTRU, Asociația ,, ȚARA NOASTRĂ,CASA NOASTRĂ”, A.C.S.R.P.P., „Cotidianul Gorjeanul” și Publicația ,,GAZETA DE MÂINE (spațiu liber pentru curajul românilor de pretutindeni) “, urmând ca până la 26 martie 2016, când are loc ceremonia de premiere, să se alăture organizatorilor şi alţi parteneri.

Aceasta ediție este deschisă artiștilor români, de pretutindeni și din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă între 3 și 15 ani, fiind organizată pe trei grupe (3-6 ani, 7-10 ani și 11-15 ani ) numai pentru secțiunea PICTURĂ ( acuarelă, tempera,guașe,acrilic,ulei și tehnică mixtă)

Orice temă și tehnică este admisă, pentru a putea permite fiecărui artist să aleagă acel sector al creației care îl reprezintă cel mai bine. Se recomandă ca artiștii să prezinte câte două lucrări (dimensiune minimă 29×20 cm ), pentru a permite juriului o judecată cât mai obiectivă în acordarea premiilor.

Lucrările vor fi expediate direct sau prin poștă în ambalaje corespunzătoare, până la data de 29 februarie 2016 (data poștei) pe următoarea adresă:

CASA DE CULTURĂ A MUNICIPIULUI MOTRU

strada MACULUI, nr.29, municipiul MOTRU, județul GORJ, cod poștal 215200,ROMÂNIA

cu mențiunea : PENTRU SALONUL DE PICTURA ,,ARTE MICI”

Pe spatele fiecărei lucrării se va menționa:

– numele și prenumele artistului

– vârsta ( data nașterii )

– titlul lucrării

– tehnica

– dimensiunile

– anul de realizare

– numărul de telefon sau adresa de e-mail, pentru contact.

– adresa unde locuiește

Aceasta ediție este deschisă artiștilor români, de pretutindeni și din Republica Moldova.
Pentru artiștii din diasporă și Republica Moldova, pentru scurtarea timpului, lucrările pot fi trimise în format digital pe adresa de e-mail artemici@yahoo.com (purtând aceleași însemnări: – numele artistului , vârsta ( data nașterii ), titlul lucrării, tehnica, dimensiunile, anul de realizare, adresa de e-mail – <obligatoriu>, adresa unde locuiește, urmând ca ulterior, de comun acord cu organizatorii, să fie expediate direct sau prin poştă, în ambalaje corespunzătoare, pe aceeași adresă.
Membrii juriului vor examina, on-line, lucrările participanților și vor desemna câștigătorii.
Lucrările vor fi expuse de organizatori pe pagina artemici.gazetademaine.ro sau artemici.ro, la rubrica ,,ARTIȘTI PARTICIPANTI LA SALONUL DE PICTURĂ “ARTE MICI” 2016”
Ceremonia de premiere va avea loc în ziua de 26 martie 2016, în municipiul Motru, județul Gorj.
Se vor acorda câte trei premii pentru fiecare categorie de vârstă, alte premii speciale și ,,MARELE PREMIU ARTE MICI”.

Organizatorii vor contacta fiecare artist câștigător în parte, telefonic sau pe adresa de e-mail.

Premiile neridicate, la Festivitatea de premiere din data de 26 martie 2016, vor fi trimise de organizatori în termen de trei luni, prin curierat rapid sau POȘTĂ ROMÂNĂ, taxele urmând a fi suportate de artiștii câștigători.
Lucrările acestui salon nu se restituie.
Organizatorii își rezervă dreptul la fotografierea și imprimarea fotografiilor după lucrări în vederea publicării sau în orice alt scop.Prin înscrierea la acest salon se consideră că sunt acceptate condițiilor prezente în acest regulament.
Membrii juriului: Nicolae Maniu ( Paris, Franța),dr. Ioan Traian Mârza ( Alba-Iulia, România), Michael Lassel (Fürth, Germania), Claudia Mandl (Montreal-Canada), Alexandra Maciac (Veneția, Italia), Daciana Ungureanu (Novaci, România) şi Florin Preda-Dochinoiu (Motru, România)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.