AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE SALONULUI DE PICTURĂ ARTE MICI, EDIŢIA A-XI-A

329

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE SALONULUI DE PICTURĂ ARTE MICI, EDIŢIA A-XI-A

Primăria Municipiului Motru, Casa de Cultură Motru, Florin Preda-Dochinoiu în parteneriat cu UAPR- Filiala Dr. Tr. Severin, Publicaţia ,,GAZETA DE MÂINE (spaţiu liber pentru curajul românilor de pretutindeni)“,  Fleurs De Mariage-decoratiuni evenimente, SC ‎IRIS C & V SRL şi SC LEURDA IMPEX SRL lansează cea de-a XI-a ediţie a Salonul de Pictură “ARTE MICI”.

Fără pauză, fără întrerupere, după zece ani de existenţă, Salonul de Pictură “ARTE MICI” îşi aşteptă artiştii să-şi înscrie lucrările în concurs, până în ziua  de 29 februarie 2020.

Lucrările pot  fi expediate, direct sau prin poştă, la următoarea adresă: CASA DE CULTURĂ A MUNICIPIULUI MOTRU, strada Macului, nr.29, municipiul Motru, judeţul Gorj, cod poştal 215200, ROMÂNIA (cu menţiunea PENTRU SALONUL DE PICTURĂ ARTE MICI).

Orice temă şi tehnică  poate fi abordată de artişti, pentru a le oferi acestora posibilitatea să aleagă acel domeniu al creaţiei care îi reprezintă cel mai bine.

Această ediţie este deschisă artiştilor români, de pretutindeni şi din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă între 3 şi 15 ani, fiind organizată pe trei grupe (3-6 ani, 7-10 ani şi 11-15 ani) numai pentru secţiunea PICTURĂ.

Artiştii din diasporă şi Republica Moldova, pentru scurtarea timpului, pot trimite lucrările în format digital pe adresa de e-mail artemici@yahoo.com, urmând ca ulterior, de comun acord cu organizatorii, să le expedieze direct sau prin poştă, la adresa amintită anterior.

Lucrările înscrise în concurs vor fi expuse de organizatori pe pagina artemici.ro, la categoria «ARTIŞTI ÎNSCRIŞI EDIŢIA A XI-A 2020».

Juriul acestei editii este format din Pavel Şuşară, Michael Lassel, Nicolae Maniu, Dan Neamu, Alexandra Maciac şi Florin Preda-Dochinoiu.

Membrii juriului vor examina, on-line, lucrările participanţilor şi vor desemna câştigătorii. Ceremonia de premiere va avea loc în ziua de 28 martie 2020, în municipiul Motru. Se vor acorda mai multe premii pentru fiecare categorie de vârstă, menţiuni, “Ordinul ARTE MICI” şi “Marele Premiu ARTE MICI”. Premiile vor consta în materiale şi rechizite pentru pictură.

Organizatorii vor contacta fiecare artist câştigător în parte, telefonic sau pe adresa de e-mail.

Premiile neridicate la festivitatea de premiere din data de 28 martie 2020 se pot ridica în termen de trei luni de la sediul Casei de Cultură Motru. După acest termen premiile neridicate se reportează pentru ediţiile viitoare. Lucrările acestui salon nu se restituie.

Organizatorii îşi rezervă dreptul la folosirea, donarea, licitatea, înstrăinarea lucrărilor, fotografierea, şi imprimarea fotografiilor după lucrări în vederea publicării sau în orice alt scop. De asemenea organizatorii îşi rezervă dreptul la folosirea, utilizarea şi publicarea datelor privind numele, prenumele, vârsta, localitatea de domiciliu şi ţara artiştilor înscrişi la concurs. Prin înscrierea la acest salon de pictură se consideră că sunt acceptate condiţiile prezente în acest regulament.

Curatorul şi iniţiatorul acestui concurs, Florin Preda-Dochinoiu a precizat că ,,Salonul de Pictură <<ARTE MICI>> este un eveniment unicat în sfera artelor plastice din România, iar organizatorii, membrii juriului, partenerii şi prietenii acestei manifestări pot fi un semn de zidire, în rugaciunea de bucurie a copilăriei .”

Alexandru PREDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.