REGULAMENT DE PARTICIPARE – ediţia a X-a, 2019

59

        Salonul de Pictură „ARTE MICI” (eveniment clandestin de formă, pată şi culoare) este organizat de Florin Preda-Dochinoiu, PRIMĂRIA MUNICIPIULUI MOTRU, CASA DE CULTURĂ A MUNICIPIULUI MOTRU, A.C.S.R.P.P., Cotidianul „GORJEANUL” şi Publicaţia ,,GAZETA DE MÂINE (spaţiu liber pentr u curajul românilor de pretutindeni)“, urmând ca până la 23 martie 2019, când are loc ceremonia de premiere, să se alăture organizatorilor şi alți parteneri.

        S-au alăturat, ca parteneri ai acestei ediții, până în prezent,  SC MANINTER CAR SRL Motru, SC ENIASAN SRL din Motru,  IPA  Sectia Română Regiunea 1 Gorj ,

      Această ediţie este deschisă artiştilor români, de pretutindeni şi din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă între 3 şi 15 ani, fiind organizată pe trei grupe (3-6 ani, 7-10 ani şi 11-15 ani) numai pentru secţiunea PICTURĂ (acuarelă, tempera, guaşe, acrylic, ulei şi tehnică mixtă).

     Orice temă şi tehnică este admisă, pentru a putea permite fiecărui artist să aleagă acel sector al creației care îl reprezintă cel mai bine. Se recomandă ca artiştii să prezinte câte două lucrări (dimensiune minimă 29×20 cm), pentru a permite juriului o judecată cât mai obiectivă în acordarea premiilor. Ca element de noutate, al ediţiei din anul acesta, una dintre lucrări va fi realizată pe pânză întinsă pe şasiu sau pe orice suport, dar lucrarea trebuie să fie înrămată.

      Lucrările vor fi expediate direct sau prin poştă în ambalaje corespunzătoare, până la  data de 28 februarie 2019  (data poştei), pe următoarea adresă :

CASA DE CULTURĂ A MUNICIPIULUI MOTRU,

strada Macului, nr.29, municipiul Motru, judeţul Gorj, cod poştal 215200, ROMÂNIA,

cu menţiunea «PENTRU SALONUL DE PICTURĂ „ARTE MICI”».

        Fiecare lucrare de pictură va fi etichetată pe faţă cu numele, prenumele artistului şi titlul lucrării, iar spatele fiecărei lucrări se va menţiona: numele şi prenumele artistului, vârsta, titlul lucrării, tehnica, dimensiunile, anul de realizare, numărul de telefon sau adresa de e-mail, pentru contact, adresa unde locuieşte.

         Pentru artiştii din diasporă şi Republica Moldova, pentru scurtarea timpului, lucrările pot fi trimise în format digital pe adresa de e-mail artemici@yahoo.com, (purtând aceleaşi însemnări: numeleşi prenumele artistului, vârsta, titlul lucrării, tehnica, dimensiunile, anul de realizare, adresa unde locuieşte şi adresa de e-mail , urmând ca ulterior, de comun acord cu organizatorii, să fie expediate direct sau prin poştă, în ambalaje corespunzătoare, pe aceeaşi adresă.

          Lucrările vor fi expuse de organizatori pe pagina artemici.ro,  la categoria «ARTIŞTI ÎNSCRIŞI LA EDIŢIA A X-A 2019»

         Membrii juriului vor examina, on-line, lucrările participanţilor şi vor desemna câştigătorii.

         Ceremonia de premiere va avea loc în ziua de 23 martie 2019, în municipiul Motru, judeţul Gorj, România.

         Se vor acorda mai multe premii pentru fiecare categorie de vârstă,  menţiuni, „ORDINUL ARTE MICI” şi „MARELE PREMIU ARTE MICI”. Premiile vor consta în materiale şi rechizite pentru pictură.

        Organizatorii vor contacta fiecare artist câştigător în parte, telefonic sau pe adresa de e-mail.

       Premiile neridicate la festivitatea de premiere din data de 23 martie 2019, sau  în termen de trei luni , se reportează  pentru ediţiile viitoare.

         Lucrările acestui salon nu se restituie.

         Organizatorii îşi rezervă dreptul la folosirea, donarea, licitatea, înstrăinarea lucrărilor, fotografierea, şi imprimarea fotografiilor după lucrări în vederea publicării sau în orice alt scop. Deasemenea organizatorii îşi rezervă dreptul la folosirea, utilizarea şi publicarea datelor privind numele, prenumele, vârsta, localitatea de domiciliu şi ţara artişilor înscrişi la concurs. Prin înscrierea la acest salon de pictură se consideră că sunt acceptate condiţiile prezente în acest regulament.

       Membrii juriului: Pavel ŞuşarăMichael Lassel, Nicolae Maniu, Dan NeamuAlexandra Maciac  şi Florin Preda-Dochinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.