Regulamentul SALONULUI DE PICTURĂ ARTE MICI” – ediţia a V-a 2014

96

 

,,SALONUL DE PICTURĂ ARTE MICI” – ediţia a V-a 2014

arte mici

                                         REGULAMENT DE PARTICIPARE

Salonul de Pictură ,,ARTE MICI” ( eveniment clandestin de formă, pată şi culoare) este organizat de POLIŢIA MUNICIPIULUI MOTRU, PRIMARIA MUNICIPIULUI MOTRU, PRIMĂRIA COMUNEI CĂTUNELE ,Cotidianul ,,GORJEANUL”și Cotidianul on line ,,GAZETA DE MÂINE (spaţiu liber pentru curajul românilor de pretutindeni) “, urmând ca până la 22 martie 2014, când are loc ceremonia de premiere, să se alăture organizatorilor şi alte persoane sau parteneri media, care prin gestul lor să poată bucura mai mulți artişti .

Ca și edițiile precedente, cea din anul 2014 urmărește promovarea și susținerea artiștilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 15 ani, fiind organizată pe trei grupe (3-6 ani, 7-10 ani și 11-15 ani ) numai pentru secțiunea PICTURĂ ( acuarelă, tempera,guașe,acrylic,ulei și tehnică mixtă)

          Orice temă și tehnică este admisă, pentru a putea permite fiecărui artișt să aleagă acel sector al creației care îl reprezintă cel mai bine. Se recomandă ca artiştii să prezinte câte două lucrări (dimensiune minimă 29×20 cm ), pentru a permite juriului o judecată cât mai obiectivă în acordarea premiilor.

            Lucrările vor fi expediate direct sau prin poştă în ambalaje corespunzătoare, până la data de 05 martie 2014 (data poştei) pe următoarea adresă:

POLITIA MUNICIPIULUI MOTRU

strada Tineretului, nr.2, municipiul Motru, județul Gorj

cu mențiunea <PENTRU SALONUL DE PICTURA ,,ARTE MICI”>

              

                  Pe spatele fiecărei lucrării se va menţiona:

 – numele artistului

 – vârsta ( data nașterii )

 – titlul lucrării

 – tehnica

 – dimensiunile

 – anul de realizare

 – numărul de telefon  sau  adresa de e-mail, pentru contact.

 – adresa unde locuieste

             Aceasta ediție este deschisă artiștilor români, de pretutindeni şi din Republica Moldova.

             Pentru artiștii din diasporă și Republica Moldova, pentru scurtarea timpului, lucrările pot fi trimise în format digital  pe adresa de e-mail artemici@yahoo.com (purtând aceleași însemnări :  numele artistului , vârsta ( data nașterii ), titlul lucrării, tehnica, dimensiunile, anul de realizare,  adresa de e-mail – <obligatoriu>, adresa unde locuieste , urmând ca ulterior, de comun acord cu organizatorii, sa fie expediate direct sau prin poşta, în ambalaje corespunzătoare, pe aceeasi adresa.

       Membrii juriului vor examina, on-line, lucrările participanților și vor desemna câștigătorii.

Lucrările vor fi expuse de organizatori pe pagina artemici.gazetademaine.rola rubrica ,,ARTIŞTI PARTICIPANTI LA SALONUL DE PICTURĂ “ARTE MICI” 2014” sau pe blogul ARTE MICI    (http://artemici.wordpress.com).

       Ceremonia de premiere va avea loc în ziua de 22 martie 2014, înscrindu-se în ciclul manifestărilor dedicate Zilei Poliției Române, în municipiul Motru, județul Gorj.

      Se vor acorda câte trei premii pentru fiecare categorie de vârstă, alte premii speciale și ,,MARELE PREMIU ARTE MICI”, constând în rechizite pentru desen și pictură.

       Organizatorii vor contacta fiecare artist câștigător în parte, telefonic sau pe adresa de e-mail.

      Lucrările acestui salon nu se restituie. Organizatorii îşi rezervă dreptul la fotografierea şi imprimarea fotografiilor după lucrări în vederea publicării sau în orice alt scop.Prin înscrierea la acest salon se consideră că sunt acceptate condițiilor prezente în acest regulament.

      Membrii juriului: Pavel Șușară (Bucureşti, România), Traian Mârza ( Alba-Iulia, România), Gheorghe Plăveţi (Târgu-Jiu,România),Virgiliu Parghel(Bucureşti, România), Ana Daria Ionescu Haidău(Târgu-Jiu,România) , Alexander Zybin ( Moscova,Rusia),Jean-Charles Bernard (Baugé, Franţa),  Alexandra Maciac (Veneţia, Italia), şi Florin Preda-Dochinoiu (Motru, România).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.